Your-Starlight, gepersonaliseerd kraamcadeau, nachtlampje

Het mooiste gepersonaliseerde kraamcadeau om te geven

Ben jij opzoek naar een bijzonder cadeau voor de geboorte van een baby? Dan hebben we goed nieuws. Dit gepersonaliseerde nachtlampje is namelijk het perfecte kraamcadeau om te geven! 

De geboorte van een kindje is zoiets bijzonders, dat vraagt ook om een bijzonder kraamcadeau. De meest voor de hand liggende kraamcadeau's zijn kleertjes, cadeaubonnen of voorleesboekjes. De kans dat je een pakje geeft dat ze al hebben is daarmee ook best wel groot, zonde natuurlijk. Het is gewoon veel leuker om een uniek cadeau te geven dat ze zeker nog niet hebben gehad. 

Daarom gaat dit gepersonaliseerde kraamcadeau zeker in de smaak vallen! Met deze drie eigenschappen is dit nachtlampje hét ideale kraamcadeau om te geven. 

1. Het is een uniek kraamcadeau

Het is gepersonaliseerd. Dat betekend dat het nachtlampje speciaal op maat gemaakt is voor het geboren kindje. Met de naam, geboortedatum en het bijbehorende sterrenbeeld. Dat maakt het dus een uniek en heel bijzonder kraamcadeau om te geven. 

2. Het is een mooi kraamcadeau

Over smaak valt niet te twisten zeggen ze wel eens. Dit nachtlampje past met zijn natuurlijke tinten perfect op iedere baby of kinderslaapkamer. Verkrijgbaar in twee kleuren. Je kan het aan de muur ophangen maar het staat ook heel leuk op een schapje of op de commode. 

3. Het is een functioneel kraamcadeau

Naast dat het een heel mooi kraamcadeau is, is het ook praktisch. Het geeft net dat beetje licht waarbij je kindje heerlijk in slaap kan vallen. Ook voor de nachtvoedingen is het fijn dat er een zacht en warm licht is. Zodat het kindje, maar ook de ouder niet volledig uit hun nacht worden gehaald door een felle lamp. 

Missie geslaagd! 

Zoek dus niet langer, je hebt namelijk het #1 gepersonaliseerde kraamcadeau om te geven gevonden! Bijzonder om te geven én bijzonder om te krijgen. Stel in de shop je nachtlampje samen en veel plezier met geven! 

 

Terug naar blog